Ajankohtaista

Maria Kallio -dekkari Pimeän risteys on julkaistu 31. heinäkuuta 2023. Uudessa romaanissaan Leena Lehtolainen käsittelee jälleen ajankohtaisia yhteiskunnallisia ilmiöitä. Espoota piinaa merkkivaatteita, puhelimia ja koruja ryöstelevä nuorisojengi, joka ihailee rikollista elämäntyyliä ja roadman-kulttuuria. Kun yksi jengin jäsenistä surmaa toisen nuoren, Maria Kallion LaNu-jaos saa selvältä näyttävän jutun tutkittavakseen.

Samaan aikaan nuori käsipalloilijanainen ottaa yhteyttä Mariaan. Tyttö on joutunut joukkuetovereidensa ahdistelemaksi, mutta miesvalmentaja on ohittanut asian kiusaantuneena. Myös Marian pomo pitää tyttöjoukkueen sisällä tapahtunutta seksuaalista ahdistelua tulenarkana tapauksena, mutta Maria päättää ottaa sen tutkintaan – siitäkin huolimatta että niskoittelu vaarantaa jaoksen määrärahat. Jälleen kerran Maria joutuu ajamaan pimeään risteykseen tietämättä, millainen vaara häntä siellä odottaa.

Uuden romaanin julkaisu huipentaa Maria Kallio -dekkareiden juhlavuoden! Suomalaiset ja ulkomaiset lukijat koukuttanut sarja alkoi vuonna 1993 romaanilla Ensimmäinen murhani. Pimeän risteys on Maria Kallio -sarjan 16. osa.

Lue lisää!(Avautuu uuteen ikkunaan)

Ilvesvaara on ilmestynyt

Ilvesvaara on ilmestynyt

Räväkkä ja aina toimintaan valmis henkivartija Hilja Ilveskero on jälleen täällä! Leena Lehtolaisen viides Hilja Ilveskero -romaani on tiheätunnelmainen suljetun paikan mysteeri, joka näyttää, etteivät edes hulppeat puitteet ja uusin teknologia pysty suojelemaan ihmistä arvaamattomalta luonnolta. Lue lisää täältä(Avautuu uuteen ikkunaan).